Samen sterk vanuit het hart

Gala voor het Kind nu als livestream vanuit Galgenwaard te volgen

Net als alle andere evenementen gaat uiteraard ook het Gala voor het Kind, dat in mei in Stadion Galgenwaard zou worden gehouden, niet door. Het wordt een jaar verschoven. Maar de organisatie is niet bij de pakken gaan neerzitten en heeft iets anders bedacht. Komende zondag (26 april) vindt van 20.00 tot 22.00 uur in de Galgenwaard een online concert plaats onder de titel ‘Samen sterk vanuit het hart’. Met een kosteloze live-stream is dit concert voor iedereen te volgen via de Facebook-pagina van FC Utrecht en de sociale kanalen van het Gala voor het Kind.

FC Utrecht-trainer John van den Brom opent zondag de ‘online edition’ van het Gala voor het Kind om 20.00 uur, waarna optredens volgen van onder anderen DJ Dos Santos, Ingrid Simons, Bryan B, Michael Oomen en Bart Juwett. Aan de kijkers wordt gevraagd te doneren via www.galavoorhetkind.nl/geef en www.galavoorhetkind.nl/tikkie.

Van de opbrengst koopt de organisatie dinerbonnen die ten goede komen aan Utrechtse ondernemers die door de coronacrisis in zwaar weer verkeren en een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Het gaat dan met name om ondernemers die de afgelopen jaren financieel en op andere manieren FC Utrecht Maatschappelijk en het Gala voor het Kind hebben ondersteund. Zij kunnen, als de crisis voorbij is, in één van de restaurants van bij de Businessclub van FC Utrecht aangesloten horecabedrijven genieten van een welverdiend avondje uit.

Hieronder een oproep van Frans van Seumeren om te doneren.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *