Utrecht onze stad

Free Walking Tour: door de stad wandelen vanuit huis

Door de maatregelen omtrent de COVID-19 crisis is het momenteel niet meer mogelijk om groepen belangstellenden door Utrecht rond te leiden, hierdoor zitten veel gidsen momenteel werkeloos thuis.

Free Walking Tour Utrecht heeft hier nu een tijdelijke oplossing voor gevonden door een virtuele tour aan te bieden. Op zaterdag 18 april om 19:30 zullen 2 gidsen een virtuele live tour geven via Facebook Live. Er is voor een live versie gekozen zodat er ook interactie kan plaats vinden en men direct vragen kan stellen. Wanneer het een succes is zullen er meerdere virtuele tours gegeven worden van verschillende delen van de stad en onderwerpen.

Geïnteresseerden kunnen hier de tour bekijken: https://www.facebook.com/events/1153632448304073/

De reguliere tours zijn normaal gesproken in het Engels, maar omdat veel Utrechters en vooral ouderen vanwege corona hun geliefde stad niet kunnen bezoeken is er voor gekozen om de virtuele tour in het Nederlands te geven.

Free Walking Tour Utrecht is een kleinschalige onderneming die werkt met lokale gidsen. Met een leuke mix van educatie en entertainment worden groepen rond geleid door de stad. Voor locals een leuke ervaring om je stad beter te leren kennen en voor toeristen de perfecte manier om het beste van Utrecht te zien. De tours zijn tip-based en de deelnemers kunnen zelf bepalen hoeveel ze de tour waard vinden, hierdoor kunnen ook mensen met een klein budget deelnemen.

Meer info hier.

 

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *