Logo De Nuk Logo De Nuk Logo De Nuk
Logo De Nuk
  • Home
  • Nieuws
      • Algemeen
      • culinair
      • Cultuur
      • Duurzaam
      • Lifestyle
      • Mensen
      • Ondernemen
      • Opmerkelijk
      • Opinie
      • Uitgaan
      • Utrecht onze stad
      • De Nuk International
  • Columns
  • Dossiers
  • Media
      • De Nuk TV
      • Podcasts
  • nl NL
    • nl NL
    • en EN

Volg ons

Koken met Rik de Jonge

Een perfect herfstgerecht van Rik de Jonge: bloedworst met appel

  • Door Redactie
  • |
  • 30 oktober 2021

Er is één gast die elk week naar restaurant Madeleine komt om bloedworst te eten. En dan bij voorkeur de Baskische bloedworst. Kijk mee hoe chef-kok Rik de Jonge deze klassieker bereidt en je begrijpt die klant. Volgende week weer zo’n lekker gerecht voor de gure dagen. Dan maakt Rick een zuurkoolschotel.

  • Deel op
Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

Contact

  • redactie@denuk.nl
  • Colofon
  • Adverteren

Disclaimer

  • Privacy Policy

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

© 2025 De Nuk - Alle rechten voorbehouden.