Kindershow in Utrecht

Dirk Scheele geeft samen met Voetjebal show in sporthal de Galgenwaard

Dirk Scheele komt naar Utrecht

Zanger Dirk Scheele en Voetjebal gaan dit jaar op tour met de “Samen kleuren wij Oranje” show. De aftrap is in de sporthal van de Utrechtse Galgenwaard. Het is voor het eerst dat Voetjebal een grote show organiseert samen met een zanger.

Dirk Scheele maakt al meer dan 25 jaar kindermuziek en is vooral bij peuters en kleuters populair. Zijn luistercd’s met de liedjesband zijn erg bekend en hij maakte zelfs een keer een film.

Voetjebal is een speelconcept waarbij kinderen zich motorisch en cognitief kunnen ontwikkelen met voetbal als middel. “We hebben muziek, speciale materialen en het is uiteraard heel kindvriendelijk. Het is bedoeld voor kinderen die nog te jong zijn voor een echte voetbalvereniging”, vertelt Wouter Von Brucken Fock van Voetjebal.

De voetbalshow is nieuw. Wouter: “We willen sport, muziek en cultuur bij elkaar brengen.”De organisatie keek eerst naar theaters, maar vond dat een beetje te passief voor het publiek. “We houden het in de sporthal van de Galgenwaard. De kinderen doen heel actief mee met de show. Het is geen standaard theatervoorstelling, maar een actieve meedoe-show. Ook ouders doen mee!”

De Voetjebal Samen Kleuren Wij Oranje show met Dirk Scheele duurt 55 minuten en is voor kinderen van 3 tot 7 jaar. De tour trapt af op 26 mei 2024 in Utrecht en bezoekt daarna Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Tessa Heerschop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *