Jij komt toch ook?

De Yard Gym Marathon: “Ieder kind zou in clubverband moeten kunnen sporten”

 
Op 5 november a.s. verzamelt Yard Gym door middel van de “Yard Gym Marathon”https://yardgym.nl/yard-gym-marathon (KickFun, TaiBo, Zaktraining, Kickboksen) geld in voor de Utrechtse afdeling van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Kinderen, die in armoede leven krijgen hierdoor de mogelijkheid om in clubverband te sporten.

 

Wilfried Yard, eigenaar van Yard Gym heeft al 18 jaar een kickboksschool in Lunetten. Van semiprofessional kickbokser tot ondertussen een ervaren en gepassioneerde trainer weet hij als geen ander hoe belangrijk sport is. Zijn enthousiasme en motivatie brengt hij graag over op zijn leerlingen, ook kinderen. En ten behoeve van hen organiseert hij op zaterdag 5 november a.s. een marathon. Door geld in te zamelen tijdens deze marathon worden kinderen, die om financiële redenen normaal niet in de gelegenheid zijn te sporten, nu via het fonds de gelegenheid geboden.  

De marathon is voor iedereen. Van beginner tot gevorderde. Ouders en kinderen vanaf 8 jaar zijn die dag van 10.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom. 

Er worden verschillende lessen gegeven. Van een kickboksles tot TaiBo. En wil je je eens een keer uitleven op een zak, kom dan naar de Zaktraining of de KickFun les. Goed voor je conditie!

 

Ook muziek mag deze dag niet ontbreken. DJ Popta zal je, via zijn beats, disco, jazz, hip-hop, soul en deep-house begeleiden bij de lessen. De Utrechter is bekend van onder andere Klein Berlijn en Tilt! 
Gebruik de link https://www.mixcloud.com/Yardgym/ om via Mixcloud te genieten van dj Popta beats.  

Jij komt toch ook? Meld je aan via: https://yardgym.nl/yard-gym-marathon 
We rekenen op veel enthousiastelingen. Geef je op en betaal minimaal €10 euro. Meer mag natuurlijk ook!! 

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *