culinair

De Maaltuin begint pop-up diners op forten Nieuwe Hollandse Waterlinie

De makers van De Maaltuin starten vanaf 26 september een bijzondere serie pop-up diners onder de naam SterkWater. In een jaar tijd wordt op 5 forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie een tijdelijk restaurant opgezet. Tijdens de avond beleven gasten de geschiedenis van het grootste geheim van Nederland: de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De historie wordt tot leven gewekt in gerechten, verhalen, muziek en op vele andere manieren.

De eerste editie van SterkWater strijkt neer op Fort Lunet II en loopt vanaf 26 september tot en met 20 oktober 2019. Vervolgens opent SterkWater haar deuren op Fort Abcoude, met een serie diners vanaf 13 februari tot en met 8 maart 2020. Verder doet SterkWater de volgende forten aan: Fort Ruigenhoek, Fort Nieuwersluis en Fort Honswijk.

SterkWater is een reizend pop-up restaurant dat de geschiedenis en ook het toekomstige gebruik van de Nieuwe Hollandse Waterlinie vertelt. Kenmerkend zijn de lange eettafels met plaats voor iedereen, de intieme sfeer en het op de locatie afgestemde menu. SterkWater is van de makers van De Maaltuin dat verschillende volledig uitverkochte edities in de Botanische Tuinen van Utrecht en Rotterdam en bij Paleis Soestdijk organiseerde.

Kijk hier voor meer informatie over SterkWater.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *