Onze columnisten

Crowdfunding film over Tivoli is rond; première op 13 juni

Welke Utrechter heeft er geen herinneringen aan het ‘oude’ Tivoli? Geen wonder dus dat het voormalige poppodium en discotheek een film krijgt. De illustere ontmoetingsplek kent vele verhalen. Dat zullen we ontdekken dankzij een succesvolle crowdfundingsactie.

De crowdfundingsactie voor de film genaamd Echo van Tivoli, is geïnitieerd door Voordekunst.nl, het platform voor culturele crowdfunding. De collectieve inzameling zat vorige week nog op 90% van het gewenste budget en is inmiddels rond, zo kondigt Voordekunst.nl aan.

Tussen film en kunst

Echo van Tivoli is een idee van filmmaker Jefta Varwijk. Zijn project noemt hij een “tussenvorm tussen film en kunst. Geen echte documentaire, maar eerder een soort poëtisch verhaal over het beroemde pand aan de Oudegracht 245.”

75 donaties

De 75 donaties hebben samen € 1.815 opgeleverd. De première van Echo van Tivoli vindt plaats op donderdag 13 juni in het FILMCAFÉ in Utrecht. De film wordt vertoond in samenhang met een programmering van muzikanten, dichters en sprekers. Een inspirerende meet-up met een cultureel programma én een gesprek over de waarde van creatieve rafelranden in een vertruttende stad.

 

 

 

 

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *