Logo De Nuk Logo De Nuk Logo De Nuk
Logo De Nuk
  • Home
  • Nieuws
      • Algemeen
      • culinair
      • Cultuur
      • Duurzaam
      • Lifestyle
      • Mensen
      • Ondernemen
      • Opmerkelijk
      • Opinie
      • Uitgaan
      • Utrecht onze stad
      • De Nuk International
  • Columns
  • Dossiers
  • Media
      • De Nuk TV
      • Podcasts
  • nl NL
    • nl NL
    • en EN

Volg ons

Koken met Rik de Jonge (speciale editie)

Chef-kok Rik de Jonge en Ronald Giphart koken samen: Venkelsoep

  • Door Redactie
  • |
  • 22 augustus 2021
  • |
  • 6 reacties

Ronald Giphart nam een kijkje bij de opnamen van onze rubriek “Koken met Rik de Jonge.” De kok en de schrijver maken venkelsoep. Het werd een extra lange aflevering, want met Ronald in de keuken gaat het niet alleen over soep. 17 minuten puur kookplezier met een chef-kok en zijn “koksmaatje” voor deze gelegenheid. Eet smakelijk!

  • Deel op
Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

6 reacties

  • Boesje schreef:
    22 augustus 2021 om 23:13

    Was weer genieten van Riks kookkunst. Altijd leerzaam 🙂

  • Menno schreef:
    23 augustus 2021 om 10:32

    Leuke combi, deze twee in de keuken.

  • Laura van Zoelen schreef:
    23 augustus 2021 om 11:59

    Een geweldig kijkje in de keuken. Ga hiermee door.

  • Syl Pieters schreef:
    23 augustus 2021 om 13:45

    Deze venkelsoep lijkt me heerlijk. Aan die hersensoep ga ik niet beginnen.

  • Herman schreef:
    24 augustus 2021 om 12:19

    Weer een mooie masterclass.

  • Marga de Breuk schreef:
    25 augustus 2021 om 17:51

    Venkelsoep gemaakt. Ook zonder pernod (had ik niet in huis)’top.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

Contact

  • redactie@denuk.nl
  • Colofon
  • Adverteren

Disclaimer

  • Privacy Policy

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

© 2025 De Nuk - Alle rechten voorbehouden.