Presentatie boekje Jos van Sambeek over Utrechtse geboortehuizen groot succes
Wie van onze stad houdt, wil door dit boekje bladeren.
Lees meer overPresentatie boekje Jos van Sambeek over Utrechtse geboortehuizen groot succesWie van onze stad houdt, wil door dit boekje bladeren.
Lees meer overPresentatie boekje Jos van Sambeek over Utrechtse geboortehuizen groot succesLean People helpt Utrechtse professionals en organisaties om #GewoonAltijdBeter te worden Elke werkdag opnieuw zie je het gebeuren:…
Lees meer overWaarom moeilijk doen, als het ook slimmer kan?De laatste wens van Nol de Ruiter; een ereronde langs de Galgenwaard.
Lees meer overMooi afscheid van FC Utrecht icoon Nol de Ruiter: een ereronde langs de GalgenwaardIn oktober vorig jaar kondigde de gemeente een extern onderzoek aan naar het eigen functioneren. Men is nog…
Lees meer overUtrechts college is nog niet toe aan onderzoek naar eigen functioneren in de zaak Van EngelenburgHet komt helaas regelmatig voor dat iemand wordt gebeten door een hond. Dit kan op straat gebeuren of…
Lees meer overWat moet u doen als u door een hond bent gebeten?Zeg al je afspraken af als je aan dit boek begint (en je afspraak bij de tandarts ook…),…
Lees meer overBroese Top 10 (+ boekverkoper Raisa van der Knaap tipt ‘Een steek door het hart’)Wonen in je geboorteplaats? Vergeet het maar.
Lees meer overFinn Goossens zoekt een woning: “Ik wil graag in de stad wonen waar ik ben geboren”Utrecht hoeft toch niet de problemen van half Nederland op te lossen?
Lees meer overDe maat der dingenSinds de oplevering staat het uurwerk regelmatig stil
Lees meer overDe Dom weet niet meer hoe laat het isAls je een eigen bedrijf hebt, dan weet je waarschijnlijk dat marketing belangrijk is. Maar het is ook…
Lees meer overSlimmer werken: zo kun je jouw marketing uitbestedenHet verkopen van je bedrijf is een van de grootste beslissingen die je als ondernemer kunt nemen. Of…
Lees meer overWanneer en hoe je je bedrijf moet verkopen?"Het criminele circuit lonkte, maar daar was ik een te grote schijterd voor."
Lees meer overAaron van Zon, sous-chef van Héron: Vallen, opstaan en groots doorgaan