50 jaar abbey road

Beatles Pop-Up-Store met exclusieve items en veel live-optredens

Leo Blokhuis zal op vrijdag 27 september de deuren openen van de officiële Beatles Pop-Up Store in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht. Hier kunnen Beatles-fans gedurende twee weken hun hart ophalen aan meer dan 300 veelal exclusieve Beatles-items.

De Pop-Up Store wordt geopend ter ere van het 50-jarige jubileum van Beatles-klassieker Abbey Road. Een bijzonder item in de winkel zal een speciale heruitgave zijn van het album. Giles Martin, de zoon van ‘vijfde Beatle’ George Martin, heeft nieuwe mixen van de plaat gemaakt. Ook staan er speciale demo’s en outtakes op de heruitgave.

Naast alle heruitgaves van Abbey Road, waaronder de voor de Utrechtse winkel exclusieve picture disc lp, zullen er allerhande Beatles-zaken te koop zijn, waaronder alle Beatles-albums (ook solo) op cd en lp, shirts, posters, boeken, magazines, games, mokken, sokken, kaarten en koelkastmagneten. Daarnaast verschijnt op dezelfde dag de concertregistratie Abbey Road Relived, waarop The Analogues het album Abbey Road integraal uitvoert.

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag vindt er een live optreden plaats. Alle artiesten zullen een set van drie à vier nummers spelen, waarvan in ieder geval twee Beatles-covers. De Brassband speelt twee maal een 30 minuut durende set met louter Beatles-repertoire.

Hieronder de complete programmering:

  • 27 sept: Officiële opening door Leo Blokhuis (14:00 uur)
  • 27 sept:  Optreden Alain Johannes (bekend van o.a. Queens Of The Stone Age, Them Crooked Vultures, Chris Cornell, Eleven, Desert Sessions) (14:30 uur)
  • 28 sept: Optreden JB Meijers (14:30 uur)
  • 29 sept: Optreden Yori Swart (15:00 uur)
  • 4 okt: Optreden Niels Geusebroek (17:00 uur)
  • 5 okt: Optreden Blackbird (14:30 uur)
  • 6 okt: Optreden Yorick van Norden (15:00 uur)
  • 11 okt: Optreden Rachel Louise (The Blue Birds) (16:30 uur)
  • 12 okt: Optreden Brassband Breukelen (14:30 en 15:30 uur)
  • 13 okt: De Ultieme Beatles Quiz met Leo Blokhuis (14:00 uur)

Iedere zaterdagochtend kan er Beatles Monopoly worden gespeeld in de store. De Beatles Pop-Up store is van 27 september t/m 13 oktober iedere dag geopend van 10.00 – 20.00 uur en is te vinden op de Hoog Catharijnepassage 9 in de Zuidpassage.

Beluister hier de studio-demo van ‘Something’ die op de heruitgave te horen is:

 

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *