Logo De Nuk Logo De Nuk Logo De Nuk
Logo De Nuk
  • Home
  • Nieuws
      • Algemeen
      • culinair
      • Cultuur
      • Duurzaam
      • Lifestyle
      • Mensen
      • Ondernemen
      • Opmerkelijk
      • Opinie
      • Uitgaan
      • Utrecht onze stad
      • De Nuk International
  • Columns
  • Dossiers
  • Media
      • De Nuk TV
      • Podcasts
  • nl NL
    • nl NL
    • en EN

Volg ons

Koken met Rik de Jonge

Asperges anders: met scampi’s, tandoorisaus en gebakken ei

  • Door Redactie
  • |
  • 23 april 2023

Asperges, ham en gekookt ei is een klassieker. Maar er is zoveel meer mogelijk met het ‘witte goud.’ Rik maakt vandaag een gerecht met scampi’s, gebakken ei en tandoorisaus. De Michelin-inspecteur zou zijn vingers er bij aflikken. Maar die was helaas niet in de keuken.

  • Deel op
Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

Contact

  • redactie@denuk.nl
  • Colofon
  • Adverteren

Disclaimer

  • Privacy Policy

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

© 2025 De Nuk - Alle rechten voorbehouden.