broese boekverkopers

Broese Top 10 (+ boekverkoper Liane van Piggelen tipt ‘Eat NYC’)

Liane tipt.

Top 10 fictie: 

  1. Al het blauw van de hemel / Mélissa Da Costa
  2. Oroppa / Safae el Khannoussi
  3. Onder vrienden / Linea Maja Ernst
  4. Er stromen rivieren in de lucht / Elif Shafak
  5. De brievenbezorgster van Puglia / Francesca Giannone
  6. Als de wolven huilen / Kristin Hannah
  7. Geld verdienen / Hanna Bervoets
  8. Door het vuur / M.J. Arlidge
  9. Mijn naam is Emilia del Valle / Isabel Allende
  10. The wedding people (Nederlandse editie) / Alison Espach
‘The wedding people ‘ van Alison Espach op nr. 10

Top 10 non-fictie: 

  1. Boustany / Sami Tamimi
  2. The let them theory (Nederlandse editie) / Mel Robbins
  3. Dingen die je hoop geven / Haemin Sunim
  4. Veggilaine / Ghislaine Voogd
  5. De fonkelnieuwe QuizPuzzels / Tex de Wit en Thomas Swierts
  6. Reizen is onzin / Frank Heinen
  7. Alle geschiedenis ooit – Nederland / Arco Gnocchi, Nynke de Jong, Thom Aalmoes, Andrea Huntjens 
  8. Beladen huis / Christien Brinkgreve
  9. Wisselwachter – Amerika – Europa 1933-1945 / Geert Mak
  10. Het spel van de populist / Bas Erling
‘De fonkelnieuwe QuizPuzzels’ van Tex de Wit en Thomas Swierts op nr. 5

Top 10 English:

  1. The Wedding People / Alison Espach
  2. Butter / Asako Yuziki
  3. Normal People / Sally Rooney
  4. Fourth Wing / Rebecca Yarros
  5. Not Quite Dead Yet / Holly Jackson
  6. One Golden Summer / Carley Fortune
  7. Poppy War / R.F. Kuang
  8. I Who Have Never Known Men / Jacqueline Harpman
  9. The Housemaid / Freida McFadden
  10. Rewind it Back / Liz Tomforde

BROESE TOP 10

Yasmin Newman: Eat NYC: De meest iconische recepten uit New York

Er wonen in New York zo’n 8,5 miljoen mensen en die moeten allemaal eten. Dan denk je waarschijnlijk aan bagels en hotdogs en pizza en cheesecake. Wil je weten hoe je die klassiekers maakt? Dan lees je Eat New York! Met heel veel mooie sfeerplaatjes en foto’s die je doen watertanden. Bij ieder recept wordt wat historische en culinaire uitleg gegeven en door het hele boek heen staan verhalen van de mensen die er voor zorgen dat hun stadsgenoten van al dat lekkers kunnen genieten. Ingedeeld per dagdeel kun je 24/7 eten als in de Big Apple, want Frank Sinatra wist het al, New York is ‘the city that never sleeps’. Maar er wordt nog veel meer lekkers gemaakt uit andere delen van de wereld. Wat dacht je van Koreaanse Bossam  (krokante buikspek in bladeren) of Jamaican jerk chicken? Yasmin Newman heeft er voor gezorgd dat je dan ook terecht kunt bij Eat NYC.  Start spreadin’ the news(Liane van Piggelen)

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *