Logo De Nuk Logo De Nuk Logo De Nuk
Logo De Nuk
  • Home
  • Nieuws
      • Algemeen
      • culinair
      • Cultuur
      • Duurzaam
      • Lifestyle
      • Mensen
      • Ondernemen
      • Opmerkelijk
      • Opinie
      • Uitgaan
      • Utrecht onze stad
      • De Nuk International
  • Columns
  • Dossiers
  • Media
      • De Nuk TV
      • Podcasts
  • nl NL
    • nl NL
    • en EN

Volg ons

Koken met Rik de Jonge

Hoe maak je perfect gepofte groenten?

  • Door Redactie
  • |
  • 20 mei 2021
  • |
  • 2 reacties

Zonnetje, een koele rosé en dan deze salade van chef-kok Rik de Jonge. Eet smakelijk!

  • Deel op
Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

2 reacties

  • Henk Westbroek schreef:
    21 mei 2021 om 16:24

    Wat een genot een vakman aan het werk te zien. bedankt voor de tip van gegrilde sla met een ingelegd ansjovisje; heerlijk.

  • Esther schreef:
    24 mei 2021 om 22:15

    Daar heb je gelijk in Henk! Maar probeer ook eens de paprika met een ansjovisje, tilt iets eenvoudigs tot een delicatesse.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

Contact

  • redactie@denuk.nl
  • Colofon
  • Adverteren

Disclaimer

  • Privacy Policy

Volg ons

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen van De Nuk?

© 2025 De Nuk - Alle rechten voorbehouden.